vineri, 9 martie 2012

Tort Padurea Neagra.

Blat:
10 oua
10 lg faina
10 lg zahar
3 lg cacao
1 praf de copt

Crema:
400 ml frisca
5 gr gelatina
intaritor de frisca
1 borcan de visine

Jeleu de visine.
Se scurg visinele de sirop, pastram 100 ml pt insiropat, iar restul il punem intr o tigaie  foc impreuna cu 200 gr zahar.Amestecam pana se topeste zaharul, adaugam gelatina ( 10 grame= 5 foii)
 si lasam sa se raceasca.
 Asamblare:
In tava in care s-a copt blatul se pune folie alimentara, se aseaza prima foaie de blat insiropata, se adauga o parte din jeleul de visine si o parte din crema, la fel se prcedeaza si cu a 2 foaie.Se acopera si se la peste noapt la rece.
Se orneaza dupa gustul fiecaruia.:)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu