500 gr carne de porc
2 morcovi
2 cepe
patrunjel
1kg cartofi
1 ardei
sare
piper
boia dulce
ulei
foi de dafin
vegeta
Carnea se spala si se taie cuburi.
Legumele se curata, se spala si la fel taiate.
Punem uleiul in cratita sa se incinga, adaugam carnea si o lasam putin la innabusit.Apoi punem ceapa, o lasam la fel putin pana capata o culoare aurie..adaugam morcovi si ardeiul si mai lasam cateva minute dupa care stingem cu apa, si adaugam condimentele..
Asteptam pana carnea este aproape fiarta, dupa care punem si cartofii...completam cu apa daca mai este nevoie.Potrivim gustul cu sare si piper, si mai lasam in jur de 15 min pe foc,pana fierb cartofii.
La sfarsit adaugam patrunjelul tocat marunt, pentru a i se pastra aroma si oprim focul.
Pofta mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu