luni, 16 aprilie 2012

Cornulete de casa.


Avem nevoie:
  • 1 cana unsoare
  • 3 cani faina
  • 1 cana lapte, in care se pune o lingurita bicarbonat, sau praf de copt
  • 2-3 linguri smantana
  • zahar dupa gust
  • coaja rasa de la o lamaie
 Pentru umplutura:
  • nuca si dulceata
  •  2 albusuri de ou
  • zahar pudra

Se pregateste aluatul din cele mentionate mai sus.Se framanta bine, si se imparte in 6 portii mici, care se intind in forma rotunda se taie si se umplu cu compozitia de nuca si dulceata.
Se ruleaza si se dau la cuptorul preincalzit pana se rumenesc putin.Fierbinti se tavalesc prin zahar pudra si se aseaza pe platou.Foarte fragede.Cu cat trece mai mult timp 1-2 zile, ele se fragezesc mai tare.
Pofta buna|!!

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu