Cu drag pentru fratiorul meu, care astazi implineste o frumoasa varsta!!
La multi ani, frumosi!!!Sa ai parte de tot ce iti doresti!!:*
Blat:
- 5 oua
- 5 ling apa
- 10 ling zahar
- 10 ling cacao
- 2 ling ulei
- praf de copt
Galbenusurile se freaca cu putin ulei, peste care se adauga praful de copt.
Se amesteca cele 2 compozitii apoi se pun 10 linguri de faina.
Jeleu de piersica:
- 100 gr piersica din compot
- 100 gr zahar
- 10 gr gelatina
Crema:
- 200 ml frisca lichida
- 300 gr ciocolata alba
Decor:
- 200 ml frisca
Se pune frisca pe baie de abur si se adauga ciocolata bucatele in ea, se amesteca pana se topeste ciocolata, apoi se lasa la racit cateva ore in frigider, dupa care se bate cu mixeru.Daca credeti ca este prea tare, se mai pot adauga 2 -3 linguri de frisca batuta.
Crema se pune peste jeleu, apoi al 2 blat insiropat.
Se decoreaza cu frisca..sau dupa preferinta.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu